Terminál

UNIVERZÁLIS TERMINÁL

Az eszköz egy mezőgazdasági gépekbe építhető univerzális terminál, mely elsődleges céllal adat összeköttetést teremt a vontató és a vontatott berendezés között. A felhasználó a terminál segítségével tudja működtetni a vontatmány egyes funkcióit. E mellett az eszköz alkalmas a traktor működési paramétereinek megjelenítésére, valamint egyes fedélzeti berendezések működtetésére analóg, vagy digitális kapcsolaton keresztül. A terminál megfelelő szoftver és hardver eszközök segítségével alkalmassá tehető kamera képek valós idejű megjelenítésére, fedélzeti diagnosztikára, vagy mezőgazdasági navigációra is.

 

Az eszköz egy 7″ képátlójú, 800×480 pixel felbontású, valós színmélységű TFT képernyővel rendelkezik. A képernyő érintőpanellel van ellátva, de lehetőség van mechanikus billentyűk használatára is.

 

Az terminál két független, digitális adatcsatornával rendelkezik, melyekkel csatlakoztatható a jármű adatbusz rendszereihez. A digitális adatok mellet lehetőség van analóg jellemzők mérésére és kiértékelésére (frekvencia, kétállapotú ON/OFF, impedancia). Rendelkezésre áll külső eszköz csatlakoztatási lehetőség RS232, és USB 2.0 felületeken keresztül.

 

Az eszköz VESA 75 szabványú tartó konzolokra szerelhető fel.

EUR / Ft
EUReuró